نوشته شده توسط : آریا فلز صبا

انتخاب نوع متریال برای ساخت سوله بسیار مهم می باشد. می توان گفت تمام سوله ها از اسکلت فلزی ساخته می شوند و این اسکلت های فلزی از جنس قوطی پروفیل ها می باشند. محصولات فولادی انواع مختلفی دارند که هرکدام طبق استاندارد های مشخصی تولید می ‌شوند. هرکدام از انواع آنها، دارای ظاهر مخصوص به خود هستند و در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

قوطی پروفیل هایی که برای ساخت سوله کاربرد دارند عبارتند از: انواع ورق فولادی (ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه)، پروفیل زد، پروفیل آبرو، تیرآهن، پروفیل سی، پروفیل ستونی، … . نکته مهم در انتخاب محصولات فولادی برای ساخت سوله این است که باید از پروفیل هایی سنگین استفاده شود. زیرا پروفیل های سبک مقاومت کمتری در برابر بار های اضافه، عوامل محیطی مانند زلزله، باد و باران، … دارند.

نکته بسیار مهم این است که نوع کاربری سوله خود را تعیین کنید و بر اساس آن تصمیم بگیرید. سوله‌ ها، سازه‌ های فلزی با سقف شیب‌دار هستند که در انواع مختلف تولید شده و با توجه به نوع کاربری و محل اجرا مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای اطلاع از قیمت انواع پروفیل زد با کارشناسان آریا فلز تماس بگیرید. انواع سوله شامل خرپایی، تیر ورقی، یو بی ام، آشیانه هواپیما، سالن های ورزشی، مرغداری و سالن‌های نگه‌داری طیور، استفاده در کارخانه ‌ها، انبارهای صنعتی، پالایشگاه‌ ها، کارگاه‌ های صنعتی، … می باشد.

برخی از عواملی که برای ساخت نوع سوله می‌ توانید در نظر داشته باشید عبارت است از: ارتفاع، مکان ساخت، اندازه درها و پنجره ‌ها، میزان نزدیکی سوله به مناظق مسکونی و صنعتی، نوع دسترسی و رفت و آمد به سوله، … . ابعاد سوله از دهانه تا ارتفاع تاج و کناره و نیز میزان متریال، فولاد، قوطی پروفیل مصرفی را باید پیش از آغاز کار محاسبه کرد و با توان مالی خود قیاس کنید. در این صورت با انتخاب‌ های مناسب، سوله ‌ای مقرون به ‌صرفه و متناسب با نیاز و توان اقتصادی خود تهیه می‌ کنید.

تمام الزامات سوله فولادی خود را در نظر بگیرید و بودجه را بر اساس آن تخصیص دهید. بخش مهمی از ساخت هر سوله، به فونداسیون ‌بندی سازه و آماده سازی بسترهای مناسب اجرا مربوط است. در این مرحله، نظارت بر اجرای صحیح فونداسیون متضمن انجام بهینه سایر مراحل کار نیز خواهد بود. منوط به نوع کاربری که از سوله انتظار داریم و نیز فضای در دسترس، عملیات ساخت سوله تاحدودی متفاوت خواهد بود.

source: ساخت سوله ارزان



:: موضوعات مرتبط: قوطی پروفیل , پروفیل زد , آبروآهنی , محصولات فولادی , آهن آلات , ,
:: برچسب‌ها: ساخت سوله ارزان , قوطی پروفیل , قیمت قوطی , قیمت زد سوله , قیمت پروفیل زد , آریا فلز صبا , پروفیل زد سوله , وزن زد سوله , قیمت پروفیل زد ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 28 / 7 / 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آریا فلز صبا

قیمت پروفیل تک لبه هم مانند سایر تولیدات فولادی به علت نوسان بازار قیمت ثابتی ندارد. اما فاکتورهای مهم در قیمت پروفیل تک لبه عبارتند از: نوع و کیفیت مواد اولیه (ورق سیاه، فولاد سیاه، ورق آلومینیوم، استفاده از مواد اکسترودر، غیره)، میزان ضخامت پروفیل تولیدی، اندازه و ابعاد، نوع روش ساخت، کارخانه تولید کننده، هزینه باربری، … . و نکته ای که در آخر باید به آن اشاره کنیم این است که پروفیل کلافی به علت فاصله هوایی بین ایندکتور، پروفیل و فریت با کاهش سرعت در پروسه تولید مواجه است.
بنابراین سرعت کم تولید آن از مهمترین معایبی است که می توان به این محصول گرفت. هرچند که پروفیل کلافی درمقایسه با دیگر پروفیل ها مانند پروفیل زد، سی، ستونی، هاش، … کاربرد کمتری دارد، اما استفاده از آن، به همان اندازه مهم می باشد. زیرا استفاده از پروفیل کلافی باعث افزایش استحکام ستونی ساختمان می شود. همچنین جز معدود قوطی پروفیل هایی است که در زمان تولید آن می توان قطر محصول را تا اندازه دلخواه یا مورد نیاز افزایش داد.
از دیگر قابلیت های پروفیل کلافی خاصیت جوش پذیری بالای آن است. با وجود این ویژگی مشکلات مربوط به دستگاه جوش از بین می رود و شما می توانید از آخرین توان ماشین جوش بهره ببرید. پروفیل کلافی که با نام پروفیل تک لبه هم شناخته می شود، ظاهری شبیه به پروفیل ستونی دارد. با این تفاوت که دارای یک لبه اضافه هم نیز می باشد، و با طول استاندارد 6 متر، و ضخامتی بین 0.9 تا 2.5 میلی متر.
source: قیمت قوطی پروفیل کلافی



:: موضوعات مرتبط: قوطی پروفیل , محصولات فولادی , آهن آلات , ,
:: برچسب‌ها: آریا فلز صبا , قوطی پروفیل , قیمت قوطی , وزن پروفیل , قیمت پروفیل , پروفیل آهن , قیمت پروفیل آهن , وزن پروفیل آهن , قیمت قوطی آهن , پروفیل کلافی , قیمت پروفیل کلافی , وزن پروفیل کلافی ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 24 / 7 / 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آریا فلز صبا

ورق‌ های سیاه، از قرارگیری فولاد در دمای بسیار بالا تولید می ‌شوند که در نهایت، به شیت ‌های صیقلی در ضخامت‌ های مختلف تبدیل می ‌شوند. محصولات ورق‌ سیاه، کاربرد های متفاوتی دارند و معمولا در صنایع و سازه ‌ها مورد استفاده قرار می ‌گیرند. قیمت ورق سیاه، به میزان ضخامت آن بستگی دارد. در واقع، هر چه ضخامت آنها بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند.
همانطور که از نام ورق سیاه مشخص است، ظاهر آن به رنگ سیاه مات می‌ باشد. در واقع، زمانی که مراحل تولید ورق سیاه انجام می ‌شود، رنگ آن سیاه مات است و برای تغییر رنگ آن فرآیندی انجام نمی ‌شود. ولی برخی دیگر از ورق ‌های فولادی مانند ورق روغنی یا گالوانیزه، دارای رنگی شفاف و براق هستند. برای تولید این نوع از شیت ‌های فولادی، پس از انجام فرآیند تولید، مرحله‌ای با عنوان صیقلی کردن شیت صورت می گیرد.
علاوه بر رنگ، تفاوت‌های دیگری نیز میان بلَک شیت با دیگر ورق‌ های فولادی، مخصوصا شیت ‌های سرد نورد، وجود دارد. به عنوان مثال، بلَک شیت دارای سطحی صیقلی و صاف نیست و در برخی از مصارف، باید مورد پرداخت قرار بگیرند تا یک سطح صیقلی پیدا کنند. این محصول که ماده اولیه تولید بسیاری از قوطی پروفیل ها می باشد به دو دسته تقسیم می ‌شوند. انواع بلَک شیت عبارت‌اند از:
ورق سیاه رول: همانطور که مشخص است، این محصول فولادی در این نوع به شکل رول شده، کویل یا کلاف تولید می ‌شود. پس از انجام فرآیند تولید بلَک شیت، آنها رول می ‌شوند و در عرض ‌های 1000، 1250، 1500 و 2000 میلی متر و ضخامت ‌های 1.5 تا 15 میلی متر به فروش می ‌رسند. طول کویل‌ های بلَک شیت، متفاوت هستند و معمولا به صورت سفارشی به فروش می ‌رسند.
ورق سیاه شیت: ورق سیاه شیت یا فابریک نیز، همان بلَک شیت های تولید شده، قبل از رول شدن هستند. زمانی که بلَک شیت تولید می ‌شود، در ابعاد متفاوتی برش می‌خورند و به صورت فابریک به فروش می‌رسند. تفاوت بزرگی که میان ورق سیاه فابریک و کویل وجود دارد، میزان ضخامت آنها است. شیت ‌های سیاه رول شده، ضخامت بسیار کمی دارند ولی بلَک شیت فابریک، ضخامت بالای 15 میلی متر دارد. از این رو، می‌توان قیمت ورق سیاه فابریک را بیشتر از بلَک شیت رول درنظر گرفت.
source: قیمت بهترین ورق سیاه



:: موضوعات مرتبط: ورق سیاه , محصولات فولادی , آهن آلات , ,
:: برچسب‌ها: قیمت ورق سیاه , انواع ورق سیاه , قیمت ورق سیاه 2 میل , قیمت ورق سیاه 1 , 5 میل , قوطی پروفیل , آریا فلز صبا , وزن ورق سیاه , قیمت ورق سیاه برش خورده ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 15 / 7 / 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آریا فلز صبا

بیش از آن چیزی که فکر می کنید میلگردها در صنایع مختلفی کاربرد دارند. به ویژه در صنعت ‌هایی مانند: ساختمان‌ سازی، عمران و بتن ‌سازی، …. . بتن مقاومت فشاری بالایی دارد ولی مقاومت کششی آن بسیار کم است. تقریبا مقاومت فشاری بتن حدودا 10 برابر مقاومت کششی میلگرد است. به همین دلیل استفاده از بتن در قطعات تحت فشار مانند ستون ‌ها و پایه ‌ها مناسب است.

اما باید مقاومت کششی آن را افزایش داد. این وظیفه بر عهده میلگرد می باشد. با این حال تقویت کردن بتن تنها کاربرد این قوطی پروفیل با مقطع گرد در صنعت نیست. سایر کاربرد های آن عبارتند از: ساخت سازه‌ های فلزی: میلگردها به‌طور گسترده در ساخت سازه‌ های فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با نصب میلگردها درون بخش‌های فلزی سازها، مقاومت و پایداری آنها افزایش می‌ یابد. ساخت پل‌ ها: استفاده از پروفیل با مقطع گرد در ساخت پل ‌ها و برج‌ های بلند باعث تثبیت و تقویت سازه می‌ گردند و مقاومت و پایداری آن‌ها را افزایش می ‌دهند.

ساختمان‌ سازی: با نصب میلگردها در اسکلت فلزی ساختمان‌ های مسکونی، تجاری و صنعتی مقاومت و پایداری ساختمان‌ها را افزایش می ‌دهد. صنایع دریایی: استفاده از این محصول در ساخت قایق ها و کشتی ها مقاومت و پایداری آنها را در برابر نیروهای خارجی مانند موج و باد های شدید افزایش می دهد. میلگردها جنس ‌های مختلفی دارند که بر حسب خواص و کاربردشان مورد استفاده قرار می‌گیرند. بیشترین میلگردی که در صنعت بتن و بتن‌ریزی کاربرد دارد با مشخصه‌ی فولاد معمولی می باشد.

برای خرید میلگرد، ابتدا باید نوع و اندازه مورد نیاز را تعیین کنید. پس از تعیین ابعاد و مدل آن، می‌ توانید با مراجعه به فروشگاه‌های ساختمانی، فروشگاه‌ های فلزی یا تولید کنندگان میلگردها، این محصول را تهیه کنید. همینطور برای اطلاع از قیمت میلگرد و قیمت پروفیل زد با کارشناسان آریا فلز تماس حاصل نمایید.

یلگردها در بسیاری از سازه‌ های فلزی مورد استفاده قرار می‌ گیرند، مانند: پل‌ ها، برج‌ ها، ساختمان‌ ها و صنایع فلزی. این قطعات، به دلیل خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بسیار بالایی که دارند، می ‌توانند به عنوان عناصری بسیار مهم در ساخت سازه‌ های فلزی بکار روند. میلگردها در اندازه ‌ها و ابعاد مختلفی تولید می ‌شوند و معمولا از جنس فولاد، آلومینیوم و مس تولید می‌ شوند.

همچنین، برای افزایش مقاومت و پایداری میلگردها معمولا با روش ‌های گرمایی مانند حرارت‌ درمانی و یا روش ‌های سطحی مانند گالوانیزه و یا رنگ ‌آمیزی پوشش داده می ‌شوند. در کل، میلگردها به عنوان عناصر مهمی در ساخت و ساز و صنعت فلزی شناخته شده‌اند. به همین دلیل بررسی و کنترل کیفیت این قطعات بسیار مهم است تا ایمنی و پایداری سازه ‌های فلزی تضمین شود.

اصطلاح میلگرد به قطعاتی اطلاق می ‌شود که به‌ طور خاص برای تقویت و تثبیت بتن مورد استفاده قرار می ‌گیرد. بنابراین باید میلگردها در ابعاد مختلفی تولید شوند تا بتوان در تمام بتن ها از آنها استفاده کرد. این محصولات فولادی معمولا از فولاد کربنی با مقاومت کششی بالا ساخته می‌ شوند.

source: قیمت میلگرد



:: موضوعات مرتبط: محصولات فولادی , آهن آلات , ,
:: برچسب‌ها: میلگرد , قیمت میلگرد , قیمت میلگرد امروز , انواع میلگرد , قوطی پروفیل , آریا فلز صبا , وزن میلگرد , قیمت میلگرد ۱۴ ,
:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 4 / 7 / 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آریا فلز صبا

قوطی ستونی طبق مفاد استاندارد PN-EN 10210 ، با انواع ورق سیاه تولید می شود و برای کاربرده ای ساختمان سازی و صنعتی مورد استقاده قرار می گیرد. قوطی ستونی وزن سبکی دارند، درنتیجه به هنگام وقوع زلزله تحت تاثیر نیروی کمتری قرار می گیرد. همچنین نسبت به وزن کم خود مقاومت خوبی دارد که باعث می شود در مقابل پیچش از استحکام خوبی برخوردار باشد. بنابراین از قوطی پروفیل ‌های ستونی تنها برای ساخت این موارد استفاده نمی شود. 
کاربردهای مهمِ دیگر آن عبارتند از: در صنعت: برای تولید انواع پایه ‌ها در صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی، تولید انواع پایه‌ های بنادر، اسکله‌ ها، سوله، کارگاه‌ ها، … . صنایع خودرو سازی: ساخت خودرو های سنگین و سبک مانند انواع تریلر ها، چرسقیل ‌ها، ماشین‌ آلات ماسه شویی، چرخ ‌دستی‌ های برقی، … . ساخت لوازم پزشکی: انواع تخت‌ های بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، وسایل آزمایشگاهی، … .
لوازم خانه مانند: سرویس های خواب فلزی و چوبی، مبلمان، برخی از لوازم برقی خانگی، قفسه ‌های فلزی، … . مصارف و مکان ها عمومی: در ساخت تابلو های راهنمایی و رانندگی و تبلیغاتی، ساخت لوازم ورزشی و تفریحی (باشگاهی و پارک ها)، حفاظ‌ پیرامون مکان های عمومی، ساخت فرودگاه و راه آهن، … .
قوطی ستونی از دسته پروفیل های بسته به حساب می آید که به روش نورد گرم، در ابعاد ۴۰۰ × ۴۰۰ میلی‌ متر و با ضخامت های متغییر، تولید می شود. ساخت قوطی ستونی در این ابعاد، ویژگی های منحصربه فردی را به آن می بخشید. ویژگی هایی که کاربرد آن را در ساختمان سازی و برخی از صنایع بیش از پیش کرده است. مشخصاتی مانند: مقاومت، استحکام بالا، قابلیت جوش ‌پذیری مناسب، قابلیت فرم ‌پذیری عالی و کیفیت سطحی، … .
source: قیمت قوطی پروفیل ستونی



:: موضوعات مرتبط: قوطی پروفیل , محصولات فولادی , آهن آلات , ,
:: برچسب‌ها: قوطی پروفیل , قیمت پروفیل سی , پروفیل سی , قیمت قوطی ستونی , قیمت قوطی پروفیل , قوطی ستونی , قیمت پروفیل امروز , آریا فلز صبا , انواع قوطی پروفیل , قیمت قوطی ستونی سنگین ,
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 1 / 7 / 1402 | نظرات ()