انتخاب نوع متریال برای ساخت سوله بسیار مهم می باشد. می توان گفت تمام سوله ها از اسکلت فلزی ساخته می شوند و این اسکلت های فلزی از جنس قوطی پروفیل ها می باشند. محصولات فولادی انواع مختلفی دارند که هرکدام طبق استاندارد های مشخصی تولید می شوند. هرکدام از انواع آنها، دارای ظاهر مخصوص به خود هستند و در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.
قوطی پروفیل هایی که برای ساخت سوله کاربرد دارند عبارتند از: انواع ورق فولادی (ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه)، پروفیل زد، پروفیل آبرو، تیرآهن، پروفیل سی، پروفیل ستونی، … . نکته مهم در انتخاب محصولات فولادی برای ساخت سوله این است که باید از پروفیل هایی سنگین استفاده شود. زیرا پروفیل های سبک مقاومت کمتری در برابر بار های اضافه، عوامل محیطی مانند زلزله، باد و باران، … دارند.
نکته بسیار مهم این است که نوع کاربری سوله خود را تعیین کنید و بر اساس آن تصمیم بگیرید. سوله ها، سازه های فلزی با سقف شیبدار هستند که در انواع مختلف تولید شده و با توجه به نوع کاربری و محل اجرا مورد استفاده قرار میگیرند. برای اطلاع از قیمت انواع پروفیل زد با کارشناسان آریا فلز تماس بگیرید. انواع سوله شامل خرپایی، تیر ورقی، یو بی ام، آشیانه هواپیما، سالن های ورزشی، مرغداری و سالنهای نگهداری طیور، استفاده در کارخانه ها، انبارهای صنعتی، پالایشگاه ها، کارگاه های صنعتی، … می باشد.
برخی از عواملی که برای ساخت نوع سوله می توانید در نظر داشته باشید عبارت است از: ارتفاع، مکان ساخت، اندازه درها و پنجره ها، میزان نزدیکی سوله به مناظق مسکونی و صنعتی، نوع دسترسی و رفت و آمد به سوله، … . ابعاد سوله از دهانه تا ارتفاع تاج و کناره و نیز میزان متریال، فولاد، قوطی پروفیل مصرفی را باید پیش از آغاز کار محاسبه کرد و با توان مالی خود قیاس کنید. در این صورت با انتخاب های مناسب، سوله ای مقرون به صرفه و متناسب با نیاز و توان اقتصادی خود تهیه می کنید.
تمام الزامات سوله فولادی خود را در نظر بگیرید و بودجه را بر اساس آن تخصیص دهید. بخش مهمی از ساخت هر سوله، به فونداسیون بندی سازه و آماده سازی بسترهای مناسب اجرا مربوط است. در این مرحله، نظارت بر اجرای صحیح فونداسیون متضمن انجام بهینه سایر مراحل کار نیز خواهد بود. منوط به نوع کاربری که از سوله انتظار داریم و نیز فضای در دسترس، عملیات ساخت سوله تاحدودی متفاوت خواهد بود.
قیمت پروفیل تک لبه هم مانند سایر تولیدات فولادی به علت نوسان بازار قیمت ثابتی ندارد. اما فاکتورهای مهم در قیمت پروفیل تک لبه عبارتند از: نوع و کیفیت مواد اولیه (ورق سیاه، فولاد سیاه، ورق آلومینیوم، استفاده از مواد اکسترودر، غیره)، میزان ضخامت پروفیل تولیدی، اندازه و ابعاد، نوع روش ساخت، کارخانه تولید کننده، هزینه باربری، … . و نکته ای که در آخر باید به آن اشاره کنیم این است که پروفیل کلافی به علت فاصله هوایی بین ایندکتور، پروفیل و فریت با کاهش سرعت در پروسه تولید مواجه است. بنابراین سرعت کم تولید آن از مهمترین معایبی است که می توان به این محصول گرفت. هرچند که پروفیل کلافی درمقایسه با دیگر پروفیل ها مانند پروفیل زد، سی، ستونی، هاش، … کاربرد کمتری دارد، اما استفاده از آن، به همان اندازه مهم می باشد. زیرا استفاده از پروفیل کلافی باعث افزایش استحکام ستونی ساختمان می شود. همچنین جز معدود قوطی پروفیل هایی است که در زمان تولید آن می توان قطر محصول را تا اندازه دلخواه یا مورد نیاز افزایش داد. از دیگر قابلیت های پروفیل کلافی خاصیت جوش پذیری بالای آن است. با وجود این ویژگی مشکلات مربوط به دستگاه جوش از بین می رود و شما می توانید از آخرین توان ماشین جوش بهره ببرید. پروفیل کلافی که با نام پروفیل تک لبه هم شناخته می شود، ظاهری شبیه به پروفیل ستونی دارد. با این تفاوت که دارای یک لبه اضافه هم نیز می باشد، و با طول استاندارد 6 متر، و ضخامتی بین 0.9 تا 2.5 میلی متر. source: قیمت قوطی پروفیل کلافی
ورق های سیاه، از قرارگیری فولاد در دمای بسیار بالا تولید می شوند که در نهایت، به شیت های صیقلی در ضخامت های مختلف تبدیل می شوند. محصولات ورق سیاه، کاربرد های متفاوتی دارند و معمولا در صنایع و سازه ها مورد استفاده قرار می گیرند. قیمت ورق سیاه، به میزان ضخامت آن بستگی دارد. در واقع، هر چه ضخامت آنها بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش پیدا میکند. همانطور که از نام ورق سیاه مشخص است، ظاهر آن به رنگ سیاه مات می باشد. در واقع، زمانی که مراحل تولید ورق سیاه انجام می شود، رنگ آن سیاه مات است و برای تغییر رنگ آن فرآیندی انجام نمی شود. ولی برخی دیگر از ورق های فولادی مانند ورق روغنی یا گالوانیزه، دارای رنگی شفاف و براق هستند. برای تولید این نوع از شیت های فولادی، پس از انجام فرآیند تولید، مرحلهای با عنوان صیقلی کردن شیت صورت می گیرد. علاوه بر رنگ، تفاوتهای دیگری نیز میان بلَک شیت با دیگر ورق های فولادی، مخصوصا شیت های سرد نورد، وجود دارد. به عنوان مثال، بلَک شیت دارای سطحی صیقلی و صاف نیست و در برخی از مصارف، باید مورد پرداخت قرار بگیرند تا یک سطح صیقلی پیدا کنند. این محصول که ماده اولیه تولید بسیاری از قوطی پروفیل ها می باشد به دو دسته تقسیم می شوند. انواع بلَک شیت عبارتاند از: ورق سیاه رول: همانطور که مشخص است، این محصول فولادی در این نوع به شکل رول شده، کویل یا کلاف تولید می شود. پس از انجام فرآیند تولید بلَک شیت، آنها رول می شوند و در عرض های 1000، 1250، 1500 و 2000 میلی متر و ضخامت های 1.5 تا 15 میلی متر به فروش می رسند. طول کویل های بلَک شیت، متفاوت هستند و معمولا به صورت سفارشی به فروش می رسند. ورق سیاه شیت: ورق سیاه شیت یا فابریک نیز، همان بلَک شیت های تولید شده، قبل از رول شدن هستند. زمانی که بلَک شیت تولید می شود، در ابعاد متفاوتی برش میخورند و به صورت فابریک به فروش میرسند. تفاوت بزرگی که میان ورق سیاه فابریک و کویل وجود دارد، میزان ضخامت آنها است. شیت های سیاه رول شده، ضخامت بسیار کمی دارند ولی بلَک شیت فابریک، ضخامت بالای 15 میلی متر دارد. از این رو، میتوان قیمت ورق سیاه فابریک را بیشتر از بلَک شیت رول درنظر گرفت. source: قیمت بهترین ورق سیاه
بیش از آن چیزی که فکر می کنید میلگردها در صنایع مختلفی کاربرد دارند. به ویژه در صنعت هایی مانند: ساختمان سازی، عمران و بتن سازی، …. . بتن مقاومت فشاری بالایی دارد ولی مقاومت کششی آن بسیار کم است. تقریبا مقاومت فشاری بتن حدودا 10 برابر مقاومت کششی میلگرد است. به همین دلیل استفاده از بتن در قطعات تحت فشار مانند ستون ها و پایه ها مناسب است.
اما باید مقاومت کششی آن را افزایش داد. این وظیفه بر عهده میلگرد می باشد. با این حال تقویت کردن بتن تنها کاربرد این قوطی پروفیل با مقطع گرد در صنعت نیست. سایر کاربرد های آن عبارتند از: ساخت سازه های فلزی: میلگردها بهطور گسترده در ساخت سازه های فلزی مورد استفاده قرار میگیرند. با نصب میلگردها درون بخشهای فلزی سازها، مقاومت و پایداری آنها افزایش می یابد. ساخت پل ها: استفاده از پروفیل با مقطع گرد در ساخت پل ها و برج های بلند باعث تثبیت و تقویت سازه می گردند و مقاومت و پایداری آنها را افزایش می دهند.
ساختمان سازی: با نصب میلگردها در اسکلت فلزی ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی مقاومت و پایداری ساختمانها را افزایش می دهد. صنایع دریایی: استفاده از این محصول در ساخت قایق ها و کشتی ها مقاومت و پایداری آنها را در برابر نیروهای خارجی مانند موج و باد های شدید افزایش می دهد. میلگردها جنس های مختلفی دارند که بر حسب خواص و کاربردشان مورد استفاده قرار میگیرند. بیشترین میلگردی که در صنعت بتن و بتنریزی کاربرد دارد با مشخصهی فولاد معمولی می باشد.
برای خرید میلگرد، ابتدا باید نوع و اندازه مورد نیاز را تعیین کنید. پس از تعیین ابعاد و مدل آن، می توانید با مراجعه به فروشگاههای ساختمانی، فروشگاه های فلزی یا تولید کنندگان میلگردها، این محصول را تهیه کنید. همینطور برای اطلاع از قیمت میلگرد و قیمت پروفیل زد با کارشناسان آریا فلز تماس حاصل نمایید.
یلگردها در بسیاری از سازه های فلزی مورد استفاده قرار می گیرند، مانند: پل ها، برج ها، ساختمان ها و صنایع فلزی. این قطعات، به دلیل خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بسیار بالایی که دارند، می توانند به عنوان عناصری بسیار مهم در ساخت سازه های فلزی بکار روند. میلگردها در اندازه ها و ابعاد مختلفی تولید می شوند و معمولا از جنس فولاد، آلومینیوم و مس تولید می شوند.
همچنین، برای افزایش مقاومت و پایداری میلگردها معمولا با روش های گرمایی مانند حرارت درمانی و یا روش های سطحی مانند گالوانیزه و یا رنگ آمیزی پوشش داده می شوند. در کل، میلگردها به عنوان عناصر مهمی در ساخت و ساز و صنعت فلزی شناخته شدهاند. به همین دلیل بررسی و کنترل کیفیت این قطعات بسیار مهم است تا ایمنی و پایداری سازه های فلزی تضمین شود.
اصطلاح میلگرد به قطعاتی اطلاق می شود که به طور خاص برای تقویت و تثبیت بتن مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین باید میلگردها در ابعاد مختلفی تولید شوند تا بتوان در تمام بتن ها از آنها استفاده کرد. این محصولات فولادی معمولا از فولاد کربنی با مقاومت کششی بالا ساخته می شوند.
قوطی ستونی طبق مفاد استاندارد PN-EN 10210 ، با انواع ورق سیاه تولید می شود و برای کاربرده ای ساختمان سازی و صنعتی مورد استقاده قرار می گیرد. قوطی ستونی وزن سبکی دارند، درنتیجه به هنگام وقوع زلزله تحت تاثیر نیروی کمتری قرار می گیرد. همچنین نسبت به وزن کم خود مقاومت خوبی دارد که باعث می شود در مقابل پیچش از استحکام خوبی برخوردار باشد. بنابراین از قوطی پروفیل های ستونی تنها برای ساخت این موارد استفاده نمی شود. کاربردهای مهمِ دیگر آن عبارتند از: در صنعت: برای تولید انواع پایه ها در صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی، تولید انواع پایه های بنادر، اسکله ها، سوله، کارگاه ها، … . صنایع خودرو سازی: ساخت خودرو های سنگین و سبک مانند انواع تریلر ها، چرسقیل ها، ماشین آلات ماسه شویی، چرخ دستی های برقی، … . ساخت لوازم پزشکی: انواع تخت های بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، وسایل آزمایشگاهی، … . لوازم خانه مانند: سرویس های خواب فلزی و چوبی، مبلمان، برخی از لوازم برقی خانگی، قفسه های فلزی، … . مصارف و مکان ها عمومی: در ساخت تابلو های راهنمایی و رانندگی و تبلیغاتی، ساخت لوازم ورزشی و تفریحی (باشگاهی و پارک ها)، حفاظ پیرامون مکان های عمومی، ساخت فرودگاه و راه آهن، … . قوطی ستونی از دسته پروفیل های بسته به حساب می آید که به روش نورد گرم، در ابعاد ۴۰۰ × ۴۰۰ میلی متر و با ضخامت های متغییر، تولید می شود. ساخت قوطی ستونی در این ابعاد، ویژگی های منحصربه فردی را به آن می بخشید. ویژگی هایی که کاربرد آن را در ساختمان سازی و برخی از صنایع بیش از پیش کرده است. مشخصاتی مانند: مقاومت، استحکام بالا، قابلیت جوش پذیری مناسب، قابلیت فرم پذیری عالی و کیفیت سطحی، … . source: قیمت قوطی پروفیل ستونی
تیرآهن از دو بخش بدنه و کناره تشکیل میشود که این بدنه ها و کناره ها می تواند در شکل های مختلفی باشند. هر یک از آنها به یک نوع از تیر آهن تبدیل می شود. مانند: تیرآهن INP، که مانند پروفیل زد ظاهری شبیه به شکل I انگلیسی دارد. یعنی بال های تیر آهن به صورت افقی در بالا و پایین جان تیرآهن قرار می گیرد. ویژگی مهم در این مدل، تغییر ضخامت بالهای آن است. در واقع، هر چه طول جان در این نوع از تیر آهن افزایش پیدا میکند، ضخامت بالها کم می شود. در عوض، هر چه طول جان کمتر باشد و بالها به یکدیگر نزدیک شوند، ضخامت بال ها افزایش پیدا میکند. تیر آهن IPE یا تیرآهن معمولی یکی از معروفترین و محبوبترین نوع تیر آهن در میان ایرانیان است. معمولا از این تیرآهن در مصارف زیادی استفاده میشود و کاربردهای فراوانی دارد. شکل ظاهری تیر آهن IPE نیز مانند تیرآهن INP به شکل I انگلیسی است. با این تفاوت که در تیرآهن IPE، امکان تغییر ضخامت بالها وجود ندارد. یعنی، با تغییر فاصله بالها از یکدیگر، ضخامت آنها کمتر یا بیشتر نمی شود. تیرآهن لانه زنبوری همان طور که از نام این نوع محصول مشخص است، در شکل ظاهری آن، حفره هایی به شکل لانه زنبور در فاصله های یکسان روی بدنه تیرآهن وجود دارد. این حفره ها، به تیر آهن کمک میکند تا در مقابل شکستن و خم شدن مقاومت بیشتری داشته باشند. از طرف دیگر، این حفره ها، قدرت تیر آهن در برابر فشار را کاهش می دهد. به همین دلیل، معمولا در سازهها و صنایعی که از این نوع قوطی پروفیل با سطح مقطع باز استفاده می شود، دو تیر آهن لانه زنبوری را به یکدیگر جوش می دهند تا مقاومت آنها افزایش یابد. تیرآهن هاش یا IPB همانطور که تا به اینجا از مقاله، با چند نوع از تیرآهنها آشنا شدهاید، میدانید که سه نمونه دیگر از انواع آنها، به شکل I انگلیسی هستند. ولی تیر آهن هاش یا H، به شکل H انگلیسی است. هر یک از کاربردهای تیرآهن، بستگی به نوع، صخامت و مقاومت آن تیر آهن دارد. چرا که در برخی از کاربردها، به یک تیر آهن با ضخامت بالا و در برخی از کاربردها، به یک تیر آهن با مقاومت بالا نیاز است. برای خرید یک تیر آهن خوب و مناسب، باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیرید. ولی یکی از مهمترین آنها، پیدا کردن یک منبع معتبر برای خرید تیر آهن درجه یک و باکیفیت است. آریا فلز صبا یکی از تولیدکنندگان تیر آهن در کشور است که بخش عمدهای از تولیدات آن، صادرات تیر آهن کشور را نیز تامین میکند. source: قیمت تیرآهن و انواع آن
یکی از دغدغههایی که افراد زیادی با آن دست و پنجه نرم میکنند، این است که چه مقدار بودجه باید برای خرید قوطی پروفیل زد کنار بگذارند. در واقع تعرفه این پروفیلها به عوامل مختلفی بستگی دارد که از اصلی ترینِ آنها میتوان، ماده اولیه را نام برد. برخی از پروفیلها با توجه به نوع کاربری شان از مواد بهتر و با دوامتری ساخته میشوند که برای حوزههایی نظیر ساختمانسازی استفاده میشوند. بدیهی است که هر چه مواد تشکیل دهنده پروفیل زد بیشتر و غنیتر باشد، هزینه آن افزایش پیدا میکند. ضمنا نوسانات ارزی به دلیل وارد کردن برخی مواد اولیه در قیمت نهایی اثر میگذارد. بدیهی است هرچه اندازه و ضخامت هر یک از پروفیلهای زد بیشتر باشد، قیمت محصول نیز افزایش پیدا میکند. به یاد داشته باشید برند سازنده پروفیل زد سهم فراوانی در کیفیت، دوام و قیمت نهایی محصولاتشان دارند. پس بهتر است برندی را برای خرید پروفیل زد انتخاب کنید که درنهایت از خرید کالای خود رضایت داشته باشید. و رضایت تمام و کمال از خرید یعنی اعتبار آن کارخانه و رضایت مشتریانش را بسنجید تا ببینید در چه سطحی قرار دارد. خوشبختانه آریا فلز صبا از برجستهترین برندها در این حوزه است که روزانه به تعداد مشتریان راضی از خرید این شرکت اضافه میشود. زمانی که در حال خرید پروفیل زد هستید، حتما ظاهر محصول را از نظر سطح و نداشتن ترک و تاب خوردگی، زنگ زدگی و سایر ایرادات که منجر به بروز مشکل میشوند را بررسی کنید. از دیگر نکاتی که باید رعایت شود، بررسی دقیق وزن محصول است. معمولا در کارخانههای معتبر مانند آریا فلز صبا از ترازوها و باسکولهایی استفاده میشود تا وزن هر یک از محصولات، پیش روی خود مشتری بررسی شود. source: مشخصات پروفیل زد استاندارد
دمای ورقهای سیاه در زمان ساخت باید چیزی در حدود 930 درجه سانتیگراد باشد و با عملیات نورد فشاری ساخته شود. یکی از مزایای ورق سیاه، فرم پذیری خوب آن است تا در صنایع گوناگون به ویژه برای ساخت انواع قوطی پروفیل مورد استفاده قرار گیرد. ورق سیاه این فرم پذیری خود را مدیون مراحل ساخت خود در دمای بالا است. ورق سیاه به لحاظ تنوع در دسته بندی های مختلفی قرار میگیرد. با این حال از دیگر موارد باید به ورق فابریک یا ورق سیاه شیت، ورق سیاه صنعتی و ورق سیاه معمولی اشاره کرد.از پر استفادهترین ورق ها در صنایع گوناگون باید به ورق رول اشاره کرد که از نامش هم میتوان تا حدی به ظاهرش پی برد. این ورق های سیاه در نهایت بعد از این که ساخته می شوند، به صورت رول در میآیند تا برای حمل و نقل به صنایع بزرگ بهینه شوند. ورق سیاه رول تنوع بالایی به لحاظ پارامترهایی مانند ضخامت در اختیارتان قرار میدهد، اما بیشتر اوقات آن را با ضخامت 1.5 تا 15 میلیمتر مشاهده میکنید. بیشتر کسب و کارها و صنایع بزرگ باید از ورقهای سیاه رول با ضخامتهای بالا استفاده می کنند. برخی مقاطع فولادی هم هستند که برای ساختشان باید سر وقت ورق رول رفت. از این موارد میتوان به انواع تیرآهن، سپرها، ناودانها و نبشیها اشاره کرد که از جنس فولاد ساخته میشود و ورق سیاه رول نیز مقاومتشان را دو چندان میکند. عوامل موثر بر قیمت ورق سیاه چیست؟ سوالات عده زیادی پیرامون قیمت ورق سیاه بود که براساس انواعشان نمیتوان قیمت ثابتی را برای همه آنها در نظر گرفت. با این حال در آریا فلز صبا بهترین ورق سیاه را با قیمتهای ایدهآل و مشتریپسند مشاهده خواهید کرد. تنها کافی است مقایسهای با کارخانههای دیگر داشته باشید تا به این مورد پی ببرید. کارخانهای که ورق سیاه را تولید میکند، نقش زیادی در قیمت نهایی آن هم دارد. برخی کارخانهها ورق سیاه را با قیمتهای بسیار زیادی در دسترس قرار میدهند، در حالی که کیفیت ایدهآلی ندارند. شاید در جریان باشید برخی مواد به کار رفته در ورقهای سیاه از خارج از کشور میآید و بنابراین نوسانات نرخ ارز تاثیر مستقیمی در قیمت ورق سیاه خواهد داشت. در زمان خرید ورق سیاه، سازندگان و کارکنان خدماتی را همچون هزینه حمل و نقل و انبارداری در اختیارتان قرار میدهند که آن هم شاید به عنوان تعرفه حساب شود. source: وزن ورق سیاه صنعتی رول
پروفیل ها انواع زیادی دارند و بسته به جنس و شکل ظاهریشان به دسته هایی مختلفی تقسیم می شوند. هرکدام از این محصولات برای قسمت های متعدد سازه از جمله سقف، دیوار و کف کاربرد دارند. انواع قوطی پروفیل از ورق سیاه، ورق گالوانیزه یا سایر ورق های فولادی به صورت باز یا بسته و با سطح مقطعِ خاص تولید می شوند. پروفیل c یا پرلین c ازجمله این محصولات می باشد. پرلین های مقطع C برای ساخت دیوارها (دیوارهای اصلی و دیوار های غیر باربر) و کف ساختمان بیشترین کاربرد را دارند. همچنین استفاده از آنها برای حمایت از تیرهای مورد نیاز برای کف های نیم طبقه ایده آل می باشند. علاوه بر این، قوطی پروفیل C می تواند برای قاب بندی درها، ساخت سقف و ستون، چهارچوب پنجره، ریل های پاراپت و ریل های جانبی نیز استفاده شود. همینطور برای افزایش استحکام ستون هایی که در فواصل دور از هم قرار دارند از پروفیل سی استفاده می شود. و به علت موادی که در ساخت این نوع از پروفیل ها استفاده می شود، از آن برای مقاومتر شدن سقف های شیب دار کارگاه ها، کارخانجات کوچک،… بهره می برند. دراصل نوع ورق فولادی که برای تولید قوطی c استفاده می شود نوع کاربری آن را مشخص میکند. همانطور که می توان حدس زد پروفیل c، محصولی است که سطح مقطع آن شبیه به حرف C انگلیسی است و مانند پروفیل z در دسته قوطی پروفیل های باز قرار می گیرد. روند تولید پروفیل c به این صورت است که ورق های فولادی وارد خط تولید می شوند. در اولین مرحله ورق ها بُرش می خورند، در مراحل بعدی از دستگاه رول فرمینگ عبور می کنند و در پایان کار، ورق فولادی را شکل می دهند. حالا و پس از شکل دهی، پروفیل c آماده ارسال به بازار می شود. این مراحل تولید قوطی پروفیل c در ابعاد رایج می باشد. اما اگر سفارش دهنده ابعاد خاصی را مدنظر داشته باشد، این ابعاد در مرحله برش و رول فرمینگ اعمال می شوند. ابعاد رایج برای تولید این فراورده فولادی عبارت است از: ضخامت 2 تا 4 میلی متر با طول 6 متر، ارتفاع از 160 تا 240 میلی متر و وزن هر شاخه پروفیل از 23 تا 55 کیلوگرم می باشد. اما در زمان خرید قوطی پروفیل c تنها این ابعاد مهم نیستند. پرلین سی دارای دو لبه و دو فلنج می باشد که اندازه آنها هم نیز حائز اهمیت می باشد. source: قیمت قوطی پروفیل سی
پروفیل آبرو آهنی، به عنوان یکی از عناصر اصلی در ساخت سازههای فلزی مورد استفاده قرار میگیرد. به همین دلیل تغییرات قیمت پروفیل آبرو آهنی میتواند بر قیمت سازههای فلزی که از این پروفیل استفاده میکنند، تأثیر بگذارد. در صورتی که قیمت پروفیل آبرو آهنی افزایش یابد، هزینه ساخت سازههای فلزی که از این پروفیل استفاده میکنند، نیز افزایش خواهد یافت. این افزایش هزینه میتواند به صورت مستقیم برای مشتریانی که قصد سفارش ساخت سازههای فلزی را دارند، تأثیر منفی داشته باشد. همچنین، در صورتی که قیمت پروفیل آبرو آهنی کاهش یابد، هزینه ساخت سازههای فلزی نیز کاهش خواهد یافت. این کاهش هزینه، میتواند باعث جذب بیشتر مشتریان و افزایش رقابت در بازار ساخت و ساز شود. بنابراین، تغییرات قیمت پروفیل آبرو آهنی میتواند به صورت مستقیم بر قیمت سازههای فلزی که از این پروفیل استفاده میکنند، تأثیر بگذارد و میتواند در تصمیمگیری مشتریان در خرید و سفارش سازههای فلزی نقش داشته باشد. پروفیل آبرو آهنی از ورق سیاه تولید می شود. و به دلیل خصوصیات مکانیکی بیشتر، مقاومت در برابر ضربه، فشار و کشش، و همچنین ظاهری زیبا و قابل قبول، در بسیاری از صنایع و ساختمانها به عنوان عنصری اساسی استفاده میشود. به عنوان مثال: صنایع ساختمانی: در صنایع ساختمانی، پروفیل آبروآهنی به عنوان عنصری اساسی در ساخت سازههای فلزی، درب و پنجره، پلها، برجها و سازههای دیگر به کار میرود. صنایع خودروسازی: در صنایع خودروسازی، پروفیل آبروآهنی در ساخت بدنه خودرو، قسمتهای بلندگوی خودرو و سایر قطعات مکانیکی استفاده میشود. صنایع دریایی: در صنایع دریایی، پروفیل آبروآهنی در ساخت قایقها، کشتیها و سایر سازههای دریایی به کار میرود. صنایع فضایی: در صنایع فضایی، پروفیل آبروآهنی به دلیل مقاومت بالای خود در برابر شرایط سخت فضا، در ساخت بسیاری از قطعات و سازههای فضایی مورد استفاده قرار میگیرد. صنایع معدنی: در صنایع معدنی، پروفیل آبروآهنی به عنوان قسمتی از سیستمهای پشتیبانی و حمل و نقل مواد معدنی به کار میرود. source: قیمت پروفیل آبرو با کیفیت
خرید ورق سیاه معمولی به جهت کاربرد های گسترده ای که دارد، به وفور انجام می شود. برای تولید سایر محصولات فولادی مانند پروفیل زد و غیره به کار برده می شود. سختی و مقاومت این ورقها در مقایسه با نوع صنعتی زیاد نیست. اما باز هم در آن از موادی استفاده شده است تا مشتریان راضی باشند. خود این محصولات به دو دسته مختلف تقسیم می شوند که یکی از آنها رول است. این مدل ها با توجه به نامشان به صورت رول در دسترس قرار دارند و به همین دلیل، هیچ محدودیتی در اندازه آنها مشاهده نمی شود. این مشتری است که ابعاد مورد نظر را در زمان خرید ورق سیاه را تعیین میکند.
نوع دوم از ورقهای سیاه معمولی را ورق سیاه شیت تشکیل می دهد که به صورت سفارشی در اختیار مردم قرار می گیرد. این یعنی مشتری بر اساس نوع کاربری و نیازی که در ساختمان سازی یا هر مورد دیگری میخواهد، سفارش خود را به کارخانه تولید کننده ورق سیاه اعلام میکند تا آن را تولید کنند. شرکت آریا فلز صبا آماده درخواست ها و سفارش های مشتریان خود برای ارائه انواع ورق های سیاه می باشد.
و این یکی از مزایای این کارخانه نسبت به برند های داخلی دیگر است. همچنین انواع ورق سیاه شیت درست مانند نوع رول آن، ضخامت های متنوعی دارد. یکی از جذابترین موضوعات در مورد ورقهای سیاه، متنوع بودن کاربرد های آنها است. در بالا به حوزه ساختمان سازی در قسمت های مختلف آن اشاره شد. این بار نوبت به آشنایی با حوزه های دیگری می رسد که خرید ورق سیاه در آنها معقول خواهد بود.
تولید انواع مصالح ساختمانی، انواع قوطی پروفیل ها و تیرآهن. استفاده در بخش های گوناگون صنعت خودروسازی مانند رینگ ها. ساخت مخازن کشتی ها. بهره بردن برای تجهیزات کشاورزی. ساخت گاردریل و سایر محصولات ترافیکی. تولید تانکر و لوله های نفتی. ساخت سایر وسایل در صنایع فلزی سنگین. افراد زیادی قصد دارند بدانند محصولی که قصد خرید آن را دارند، به چه صورت ساخته می شود.
در ابتدا اسلب هایی مخصوص به این کار را در کوره هایی قرار می دهند تا در دمایی حدود ۱۳۰۰ درجه سانتیگراد گرم شوند. این کار باعث می شود ایراد های مختلف آن فولاد از میان برود و محصولی با کیفیتتر در اختیار مشتریان قرار گیرد. سپس نوبت به خنک کردن اسلب های بزرگ می رسد که مرحله مهمی است. در ادامه این اسلب ها باید به خوبی پوسته زدایی شوند. در پایان این مرحله نیاز است ضخامت شان کاهش پیدا کند. حال به مرحلهای به نام جعبه کلاف می رسیم که هدف از آن، سریع شدن روند ساخت و هم سطح کردن ورقها است.
امروزه پروفیلهای کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان سازی به ویژه ساختمان سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب، که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است. دلیل عمده استفاده از این محصولات که از ورق سیاه ساخته می شوند، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزشهایی همچون زلزله است. این نوع پروفیل به دلیل خاصیت غیر کشسانی که دارد، در برابر لرزش و خوردگی مقاوم تر است. افزون بر این موارد، استفاده از محصولات فولادی کامپوزیتی باعث سبک تر شدن وزن نهایی سازه می شود.
به آن دسته از محصولاتی اطلاق می شود که در صنایع مختلف همچون خودروسازی, کشتی سازی، پل سازی، نظامی و… به عنوان قطعات و متعلقات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در مقاطع صنعتی توجه به ویژگی های مکانیکی و الکتریکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین در این راستا دانش فنی و تجربه کاری و امکانات تولیدی در جایگاه ویژه ای قرار می گیرند به طوری که امکان تولید قطعات خاص با ویژگی های مشخص برای هر تولیدکننده پروفیل ساختمانی وجود نخواهد داشت.
این مدل ایمنی بالایی بین پروفیلها دارد. ورقهای گالوانیزه به علت متریالشان در برابر خوردگی مقاوم هستند. از این رو، پروفیلهای گالوانیزه در شرایط آب و هوایی که احتمال خوردگی و زنگ زدگی در آن بالا می باشد بسیار رواج دارد. از این محصولات برای مقاوم سازی بیشتر درب و پنجره های یو پی وی سی و معمولا پروفیل آبرو استفاده می شود. به خصوص برای برج ها و ساختمان های بلند چراکه در این ارتفاع فشار های جوی بیشتر می شود. و همینطور در طبقات پایینتر نیز در اثر نشست ساختمان، ممکن است پنجره ها در معرض فشار قرار بگیرند و به مرور دچار آسیب شوند.
این نوع سازه های فلزی جز پروفیل های نورد گرم و نورد سرد می باشند. البته که این نوع پروفیلها تنها مناسب کارهای سبک ساختمانی هستند و در دو نوع باز و بسته عرضه میشود. این محصولات فولادی بزرگ براساس ویژگی های متفاوتی دسته بندی می شوند. در ابتدا پروفیل ها در دو دسته صنعتی و ساختمانی قرار می گرفتند. اما امروزه و با پیشرفت علم و دستگاه ها، پروفیل گالوانیزه و کامپوزیت هم نیز به این دسته بندی اضافه شدند.
این محصولات در ضخامت ها و کاربری های متفاوتی ساخته می شوند. و قسمت اعظمی از آتها جهت ساختن درب و پنجره های آلومینیومی یا آهنی به کار میروند. ولی در ساخت نرده های فلزی، صنایع خودرو سازی، ساخت ستون، اسکلت فلزی ساختمان ها، پایهی میز و صندلی، ساخت شاسی تریلرها و نفت کش ها، ساخت وسایل پزشکی، … کاربرد فراوانی دارند.
با وجود این که برای ساختمان سازی میتوان از مصالح زیادی استفاده کرد، اما بهره بردن از قوطی پروفیل آهن با مزایای فوقالعادهای که دارد، مورد توجه استفاده کنندگان قرار میگیرد. برای مثال، جوش پذیری بالا از مزیتهای بی نظیر این پروفیل ها است که کار شما برای نصب را بسیار راحتتر میکند. استحکام این محصول بالا است و در عین حال، فرم پذیری خوبی برایش در نظر گرفته شده است. قوطی پروفیل آهن به لحاظ انواع، در دستهبندیهای گوناگونی قرار میگیرد، اما در این جا آن را از نظر وزن بررسی میکنیم. در زمان خرید پروفیل قوطی آهن، آنها را به دو مدل سبک و سنگین خواهید یافت که البته هر یک به دستههای دیگری با توجه به اندازه و ضخامت تقسیم میشوند. پروفیلهای سنگین خود به دو نوع صنعتی و ساختمانی تقسیم میشود که از روی نام آنها میتوان به کاربردشان پی برد. قوطی پروفیل ساختمانی برای مواردی مانند خانههای ویلایی و کم طبقه ساخته میشود. و در زمانی که بخواهیم ساخت ساختمانهای چندطبقه و مراکز اداری و تجاری را در پیش بگیرید، سر وقت پروفیلهای صنعتی میرویم. برای خرید پروفیل قوطی آهن باید بدانید کدام برند بهتر و معتبرتر است و محصول باکیفیتتری را در اختیارتان قرار میدهد. از چند سال گذشته تاکنون، کارخانههای زیادی تصمیم به تولید این پروفیلها اعم از پروفیل زد، تیرآهن، آبرو، پروفیل هایی با سطح مقطع HSS گرفتهاند و در هر یک مزایا و معایبی دیده میشود. ضمنا قوطی پروفیل آهنی برای ساخت لوازم حوزههای آموزشی، پزشکی و ورزشی کاربرد دارد و دارندگان کسب و کار تمام این حوزه از مزایای این محصولات بهره میبرند. میز و صندلیهای بسیار با دوام برای امور خاصی در بازار هستند که در تهیه آنها از پروفیل قوطی آهنی استفاده شده است. این میز و صندلیها پیش از هر چیز، استحکام بالایی را برای مشتریان رقم میزند. خودروسازی یکی از صنایعی است که برای تولید در آنها به پروفیل قوطی آهن نیاز است. در تمام خودروهایی که در خیابان مشاهده میکنید از این پروفیلها در اندازههای گوناگون استفاده شده است تا دوامشان افزایش پیدا کند. البته قوطی آهنی اکثرا در سقف خودروها قرار داده میشود. source: قیمت قوطی پروفیل آهن و انواع آن
روند تولید پروفیل درب و پنجره به این صورت می باشد. پس خرید بهترین مواد اولیه، وارد خط تولید می شوند تا در اولین مرحله در ابعاد مورد نظر برش کاری شوند. سپس با قرار گرفتن ورق سیاه یا روغنی برش خورده در دستگاه های مخصوص، به شکل و حالت مورد نظر تغییر شکل می دهند. در بین انواع پروفیلهای درب و پنجره، محصولات UPVC طرفداران بیشتری دارند؛ و برای ساخت پنجره های دوجداره از این نوع استفاده می شود. این نوع پروفیل، عایق خوبی در برابر انتقال گرما و صدا است. همچنین دوام و طول عمر بسیار بالا و نیاز به نگهداری و تعمیر کمی دارد. نور خورشید و رطوبت، صدمه ای به پروفیل های UPVC نمی زنند، به همین دلیل برای نماهای خارجی مناسب تر از پروفیلهای آلومینیومی هستند، ضمن این که قیمت ارزان تری هم دارند. در صنعت ساختمان سازی، برای تولید درب و پنجره از پروفیل استفاده بسیار زیادی می شود. زیرا پروفیل ها دارای مزایایی می باشند که سایر متریال های ساخت چهارچوب درب و پنجره ندارند. مزایایی مانند: عایق در برابر نفوذ گرد و غبار، عایق حرارتی و انرژی، مقاومت بالا در اشتعال، عایق صدا و کاهش آلودگی های صوتی، صرفه جویی چشم گیر در مصرف انرژی و … . از طرف دیگر نوع چهارچوب یا قابی که برای درب و پنجره ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد، بر روی ظاهر ساختمان و بصورت کلی بر روی قیمت سازه تاثیر فراوانی می گذارد. پروفیل درب و پنجره از متریال هایی می باشد که اهمیت آن را در ظاهر و نمای ساختمان نمیتوان نادیده گرفت. چراکه ظاهر بسیار زیبایی را به سازه می بخشد. به ویژه که با این متریال می توان درب و پنجره ها را خارج فرم های بسیار ساده و معمولِ مربع و مستطیل ساخت. source: قیمت قوطی پروفیل درب و پنجره
ورق سیاه، خود یکی از ماده های اولیه در تولید محصولات فلزی مانند لوله های فولادی، تیرآهن، ... است و در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. به برخی از محصولاتی که با استفاده از ورق سیاه تولید میشوند اشاره می کنیم: لوله های فولادی: لوله های فولادی به دلیل مقاومت بالا، قابلیت انعطاف و قابلیت جوش پذیری، در صنایع نفت، گاز، ساختمان سازی و … مورد استفاده قرار می گیرند. تیرآهن: تیرآهن یکی از محصولات مهم در صنعت ساختمان سازی است که برای استفاده در ساخت و ساز، پل ها، تجهیزات صنعتی و … به کار می رود. ورق های گالوانیزه: ورق سیاه پس از پوشش دادن با روش گالوانیزه به ورق های گالوانیزه تبدیل می شود. این محصولات گالوانیزه به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، در ساخت سازه های فلزی، سیستم های تهویه مطبوع و … استفاده می شوند. در صنایع فولادی، ورق سیاه به نوعی ورق فولادی گفته میشود که بدون هیچ گونه فرآیند پوشش دهی و پایان دهی دیگری، در دمای بالا و تحت فشار تبدیل به ورق می شود. انواع ورق سیاه معمولاً به عنوان ماده اولیه برای تولید محصولات دیگری مانند ورق های گالوانیزه، ورق های رنگی و لوله های فولادی استفاده می شود. ورق سیاه در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی، ساختمان سازی، صنعت لوازم خانگی و صنایع دریایی کاربرد فراوانی دارد. برای تولید این محصول، ابتدا مواد اولیه شامل آهن و فولاد کربنی به طور خام و با کیفیت مناسب تهیه می شوند. سپس این مواد اولیه در کوره های صنعتی با دمای بالا ذوب و به مایع تبدیل می شوند. سپس، مواد مایع فولادی در قالب تیغه های بسیار نازک به صورت مداوم به داخل دستگاه ورق کننده فرستاده می شوند. در این دستگاه، تیغه های مایع فولادی تحت فشار قرار گرفته و با وسایل خاصی به شکل ورق تبدیل می شوند. این ورقها در اندازه های متفاوتی با ضخامت های مختلف تولید میشوند. ورق های سیاه پس از تولید کاملا داغ هستند که به سرعت خنک و به صورت رول و یا تک ورق بسته بندی شده و برای استفاده در صنایع مختلف ارسال می شوند. انواع ورق سیاه عمدتا به عنوان ماده اولیه برای تولید انواع قوطی پروفیل و به طور کلی محصولات فلزی مانند ورق های گالوانیزه، رنگی، لوله های فولادی و تیرآهن مورد استفاده قرار می گیرند. source: قیمت ورق سیاه صنعتی
از لحاظ شکل ظاهری، ابعاد، نوع ورق سازنده آبرو، نوع کاربری، پروفیل آبرو به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند. این نوع پروفیل که جز پروفیلهایی با سطح مقطع باز به حساب می آید بصورت یک طرفه و دو طرفه ساخته می شود. که پروفیل آبرو دوطرفه تقریبا به شکل U انگلیسی می باشد. این محصول فولادی را در ابعاد و اندازه های متفاوت می سازند. با این حال ابعاد و اندازه های رایج این آبراه ها عبارتند از: ضخامت از 2 تا 3 میلیمتر، طول 6 متر، ارتفاع 16 سانتیمتر،وزنی معمولا بیشتر از 70 کیلوگرم.
اما ممکن است گاهی اوقات به خواست مشتری یا عوامل دیگر، ساخت این محصولات بسیار متفاوت از این اعداد باشد. اصلی ترین دسته بندی مربوط می شود به شکل ظاهری آبرو پروفیلها. معروف ترین نوع پروفیلهای آبروآهنی، لندنی، جعبهای و فیتیلهای هستند. در مناطق سرد و مرطوب یا جاهایی که ساخت سقف شیروانی رایج است، خرید آبروآهنی بسیار زیاد است. چرا که این محصول فولادی دقیقا برای این مناطق کاربرد دارد. در ساختمان سازی، نحوه و نوع ساخت سقف اهمیت بسیار بالایی دارد، چراکه بر عمر پایدار سازه تاثیر زیادی دارد.
سقف شیروانی یا سقف شیبدار امروزه به طور گسترده ای در مناطقی با میزان بارندگی بالا و آب و هوای مرطوب استفاده می شود. سقف شیروانی نسبت به دیگر سبک های سقف های ساختمان بهترین عایق نگهدارندهِ حرارت و انرژی محسوب می شوند. و بهترین انتقال دهنده آب باران و برف به زمین به حساب می آید.
پروفیل زد به صورت Z انگلیسی است و از خم و برش ورق سیاه فولادی ساخته می شود. به این صورت که در ابتدا رول های فولادی در ابعاد مورد نظر برش می خورند. سپس، شیت های بریده شده وارد دستگاه مخصوص تولید پروفیل زد می شوند تا عملیات شکلدهی و خمکاری روی آنها انجام شود. پروفیلی که ساخته می شود مورد بررسی قرار می گیرد. و پس از تایید نهایی در مقاطعی که مورد نیاز و سفارش مشتری است، ایجاد و پروفیل Z ساخته می شود. اما ابعاد استاندارد این محصول شامل ضخامت بین 2.5 تا 3.5 میلیمتر و در اندازه های پروفیل z16 ، پروفیل z18 ، پروفیل z20 و پروفیل z22 می باشد. امروزه یکی از رایج ترین و اصلی ترین پروفیل های فولادی که برای ساخت سقف ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد، پروفیل زد (z) می باشد. پروفیل زد یک قطعه باربر است که به عنوان رابط بین ساختار خرپایی و پوشش سقف عمل می کند. سقف را میتوان یکی از مهمترین قسمتهای ساختمان دانست که باید از مقاومت و وزن متناسبی برخوردار باشد. و همچنین بتواند نیروهای وارده اضافه را تحمل کند. در اینجاست که کاربری پروفیل Z اهمیت پیدا می کند. یکی از مشکلاتی که طراحان و معماران با آن دست و پنجه نرم می کنند، مسئلهی وزن کلی ساختمان و استحکام نسبی پی و پایهی ساختمان در نگهداری وزن است. پروفیل زد در مقایسه با سایر محصولات فلزی وزن کمتری دارد، در نتیجه وزن کلی ساختمان هم نیز کاهش می یابد. علاوه بر این پروفیل زد نسبت به وزن آن، مقاومت زیادی دارد، و دارای خواصیت ارتجاعی هم می باشد. به همین دلیل پروفیل Z برای ساخت سازه های بزرگ و مرتفع، و مناطق زلزله خیز کاربرد بسیار زیادی دارد. source: وزن پروفیل زد
محصولات فولادی از پراستفاده ترین مواد در صنایع مختلف در جهان به حساب می آید. محصولات فولادی مانند قوطی پروفیل، میلگرد، تیرآهن، ورق، لوله، … . زیرا قویتر از فولاد آلیاژی را نمی توان پیدا کرد. فولاد ماده ای است که از ترکیب آهن، کربن و انواع عناصر دیگر ساخته می شود. در واقع فولاد آلیاژی از آهن و کربن با مقدار کربن بین 0.002 تا 2.1 درصد است. و سایر عناصر آلیاژی مانند کروم، نیکل، منگنز و… به مقدار متفاوت در انواع فولادها وجود دارند.
آهن، اصلی ترین عنصر آن می باشد اما میزان کربن در فولادها مهمترین فاکتور محسوب می شود. انواع فولادها براساس ترکیب شیمیایی و میزان کربن، به دستههای مختلفی تقسیم میشوند. این دسته بندی عبارت است از: شاید بتوان گفت ورق های فولادی کمترین استفاده را در ساختمان سازی دارند اما در صنایع دیگر مانند خودرور سازی و همچنین ساخت تجهیزات کاربرد فراوانی دارد. ورق سیاه فولادی، فلزی است که سطح آن کاملا صاف و مسطح است و از شمش فولادی و یا بیلت تولید می شود.
انواع ورق سیاه فولادی بر اساس نوع عملیات تولید به چند دسته تقسیم می شود. این دسته بندی عبارت است از: ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه، ورق قلع اندود، ورق رنگی، ورق آلیاژی و ورق فولاد ضد زنگ. هرکدام از این محصولات در ضخامت های مختلف و به صورت رول و شیت تولید می شوند. ورق ها محصول نورد مسطح هستند و به صورت سیم پیچ پیچانده می شوند تا هم حجم کمتری اشغال کنند و هم حمل و نقل آنها آسان باشد.
میلگرد، به پروفیلی با سطح مقطع دایره ای و توپُر می گویند. میلگردها از عناصر اصلی در صنعت ساختمان سازی به حساب می آید. از میلگرد برای بالا بردن مقاومت سازه های بتنی استفاده می شود. چراکه بتن به تنهایی برای افزایش استحکام سازه کاربردی ندارد. اگرچه مقاومت فشاری بتن فوق العاده است اما مقاومت کششی و پیچشی نسبتاً ضعیفی دارد و حتما باید به همراه میلگرد استفاده شود.
یکی از شناخته شده ترین تولیدات فولادی که برای افزایش تقویت بتن و سازه ساختمان استفاده می شود، انواع پروفیل می باشد. پروفیل زد، تیرآهن، نبشی، ناودانی، پروفیل آبرو، پروفیل فرانسوی و … در این دسته قرار میگیرند. پروفیل درب و پنجره، لوله، قوطی، پروفیل لنگه دری، پروفیل کلافی، پروفیل HSS ، پروفیل پی وی سی و پروفیل های کرکره و … جزء پروفیل های بسته محسوب می شوند. اصلی ترین جزء ساختِ ساختمان های اسکلت فلزی، تیر آهن می باشد.
تیرآهن در واقع یک سازه قدرتمند و مقاوم است که وظیفه تحمل بار ساختمان و همچنین انتقال بارهای اضافه وارد شده بر ساختمان را دارد. تیرآهن به عنوان یک سازه فلزی پرکاربرد در صنعت ساختمان در انواع مختلف، و بسته به وظایف و نقشی که دارد استفاده میشود. لوله های فولادی ظاهری استوانه ای شکل دارند که گالوانیزه و روکش دار نمی گردد. روی آنها روکش فلزی داشته و دارای بدنه ای از فولاد کربن می باشند. همچنین در انواع مختلف درزدار و بدون درز تولید می شوند. لوله های فولادی با توجه به سایز، ضخامت، استاندارد تولید و نیز جنس آنها دارای کاربرد های مختلفی هستند.
شرکت آریا فلز صبا فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ در زمینه تولید و تامین انواع محصولات فولادی آغاز نمود. محصولاتی مانند فروش و خرید قوطی پروفیل، فروش انواع پروفیل زد، انواع آبروآهنی و خرید ورق سیاه، ... . از همان ابتدا آریا فلز صبا تلاش کرد راهی متفاوت پیدا کند تا محصولات را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مشتری برساند. در همین راستا تلاش کرد با حذف واسطه ها و تماس مستقیم با کارخانه های فولادی این امر مهم را محقق کند. وجود نیروهای متخصص و کارآزموده این زمینه را فراهم کرده است تا با بررسی دقیق و آگاهانه از نیاز روز بازار خرید و فروش، بتوانید بهترین محصولات را به بازار عرضه کند. به همین دلیل مجموعه آریا فلز صبا در بین شرکت های برتر در ارایهی خدماتی متمایز به آهن فروشان، شرکت های عمرانی و ساختمانی، انبوه سازان، سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم نمودن بستری جدید و متفاوت در زمینهی خرید و فروش و کسب رضایت مشتری به همکاری و تعامل مستمر و بلند مدت با مشتریان میاندیشد. همچنین آریا فلز صبا با معتبرترین شرکت های حمل و نقل جاده ای که بصورت تخصصی در زمینه حمل آهن آلات فعالیت دارند، همکاری دارد که این موضوع باعث اطمینان خاطر مشتریان این شرکت میباشد. source: معرفی شرکت آریا فلز صبا